Den 2 AUGUSTI  mellan 17.00 - 18.00 bjuder vi in till en kurs i en total insyn i våra CHAKRAN. Vilken enorm betydelse de haft under årtusenden, de stora mästarna såsom Jesus m m har ofta haft glorier i Chakranas färger. Totalt 3 lektioner 3 måndagar  17-18. Kursen ger er en god bild av oss. Anmälan hittar du under denna påannons.


Den 9 september börjar kursen andlighet och mediumkunskap. Tid 17.00 - 18.00

5 lektioner varje TORSDAG.

Tisdagen den 3 augusti börjar kursen i

Total kunskap om chakran och vägen mot riktigt välmående

Anmälan sker under denna ruta. 


Fredagen den  27 augusti börjar kursen "Kroppens egen läkande kraft". 6 veckor  mellan klockan 17.00- 18. 00. Anmälan se nedanför anmälnings rutan.


Onsdagen 29 september börjar kursen. Klockan 17.00 - 18.00   Förstå din alkoholism, hur den påverkar dig och din omgivning.  6 veckor ,1 timme varje gång.


Torsdagen den 1 juli börjar vi kursen  Hitta din övernaturliga kraft . Kursen är 6 veckor lång och börjar varje gång 17.00 - 18.00. Den körs på distans i Zoom eller Google meet.           


MEDIAL LÄKNING – LÄKNINGENS OKÄNDA KRAFTER  Börjar fredagen den 1 0ktober mellan 17.00 - 1800  6 ggr 1 timme varje gångÄNGLAR - VILKA ÄR DOM OCH VAD GÖR DOM OCH VARFÖR

BÖRJAR LÖRDAGEN DEM 31 AUGUSTI  6 VECKOR MELLAN 17.00 - 18.005 september till 10 oktober  17.00-18.00 söndagar  6 ggr HUR ARKEOLOGERNA BEVISADE BIBELNS HISTORIA

MEN BIBELNS MYT OM NOAKS ARK HANDLAR OM GENEALOGI, HUR NOA EFTER SYNDAFLODEN BLEV STAMFADER FÖR FRAMTIDENS MÄNNISKOSLÄKTE. DET ÄR LÄTT ATT GLÖMMA BORT DENNA VÄSENTLIGA SKILLNAD NÄR MAN SER DEN UPPENBARA LIKHETEN MELLAN UTNAPISHTIMS SKEPP OCH NOAKS ARK.
•GEORGE SMITHS SENSATIONELLA UPPTÄCKT AV GILGAMESH-EPOSET VÄCKTE UNDRAN OCH ORO I HANS SAMTID, UNDRAN HOS FORNFORKSARNA OCH ORO HOS DE BOKSTAVSTROENDE LÄSARNA AV BIBELN. ELLER KUNDE DET VARA TVÄRTOM, ATT SAGAN OM UTNAPISHTIM VAR ÄLDRE ÄN MYTEN OM NOAKS ARK – I SÅ FALL MÅSTE MAN REDUCERA FÖRSTE MOSEBOKENS TROVÄRDIGHET SOM HISTORISK KÄLLA.
DET KUNDE FINNAS EN TREDJE MÖJLIGHET, NÄMLIGEN ATT BÅDE BIBELNS BERÄTTELSE OCH DEN ASSYRISKA KILSKRIFTSTEXTEN GICK TILLBAKA PÅ EN GEMENSAM OCH ÄLDRE ORGINALVERSION


f

Kurs 1

Förstå din alkoholism, hur den påverkar dig och din omgivning


Bli fri från alkoholism, går det? Möt Håkan Forsberg som gått igenom den processen. Efter att ha varit beroende av alkohol i över 20 år, fick jag träffa en läkare och sjuksköterska som studerat en ny metod i USA. Jag som farit runt på olika vårdinrättningar och vårdhem, var skeptisk. Men efter ett tag i deras vård började jag ana ett ljus i tunneln. Kan det fungera. Till min, och familjens, stora glädje fungerade det. Det är över 20 år sedan, och jag har hållit mig nykter i alla år.

  Jag gjorde en kurs då jag var säker på att metoden fungerade, och fackliga företrädare för utsläppta fångar från fängelser började anamma metoden. Idag känner jag att jag måste nå ut till de som kämpar med alkoholism, för att ge alla en chans att bli fri sitt missbruk. Ingen jag känner, vill ju vara alkoholist.


Innehåll

Samtal med reflektion


Förkunskaper

Kursen är utformad för både brukare och medberoende


Bra att veta

Kursen dömer ingen, ger bara ett förstående och positivt budskap


Ledare

Håkan Forsberg


När och hur

Distanskurs videolänk -

Kurs 3

Kroppens egen läkande kraft.


Välkommen till en studiecirkel där du lär dig läka med kroppens egna krafter. Den här cirkeln passar alla som är nyfiken på kroppsvård och egenkraft. Välkommen in i ett nytt friskt spännande liv. Ni kommer inte ångra er.

Vi kommer tillsammans att lära oss mer om kroppens olika meridianlinjer. Meridianer är energibanor som är kopplade till våra olika organ och har en linje till ett specifikt som vi vill förstärka. Flera idrottsläkare och akupunktörer använder kroppens energifält för att påskynda läkningsprocessen hos idrottsutövare.


Innehåll

Vi kommer att gå igenom 50 olika övningar, för att få en kropp i härlig balans. Det finns 12 linjer som går till alla våra organ.


Förkunskaper

Inga


Kursmaterial

Kompendium av cirkelledaren


Upplägg

Teori och praktiska övningar för att hitta och känna igen meridianerna i kroppen. Du får chansen att få en inblick och kunna utöva behandling av dina meridianer. På kursen får ni veta exakt var linjerna är och ni får också göra tester och se om meridianlinjerna är ok.


Ledare

Håkan Forsberg, har gått åtskilliga utbildningar i meridianernas hemligheter.


När och hur

Distans videolänk

Kurs 2

Andlighet och medium - Prova på och utveckla förmågan


Allroundträning i medialt arbete - För dig som vill komma i kontakt med andra som har en andlig inriktning och vill prova på.


Innehåll

Att bli medium kräver tålamod och tid för meditation. Vi kommer gå igenom övningar som leder gruppdeltagarna framåt. Man blir inte fullärd. Man är alltid på väg .Att få vara med i en grupp med likasinnade, gör att vi hjälper varandra.


Förkunskaper

Inga


Upplägg

Vi samtalar, mediterar tillsammans, gör övningar med tips och anvisningar.


Bra att veta

Det som sägs och händer i gruppen stannar i gruppen.


Ledare

Håkan Forsberg, medlem av the International Association of Therapists, har utforskat sitt medium i många år.


När och hur

Distans via videolänk

Kurs 4

Chakran - en väg till din andliga kropp.


Detta är en kurs för dig som vill veta mer om dina chakra och energisystem för att få en större förståelse för hur detta fungerar och hur det är kopplat till våran emotionella kropp.


Innehåll

Här lär du dig de sju baschakran och lär dig öppna och stänga dom, baschakrat, navelchakrat, solar plexuschakrat, hjärtchakrat, halschakrat, pannchakrat, kronchakrat. Du kommer att få en större förståelse om vilka känslor och emotioner som hör till respektive chakra, hur detta är kopplat till världen vi lever i och orsaken till blockeringarna du kan ha. Du kommer att ha en total kunskap om chakrasystemet efter genomgången kurs. Vi lyfter även det tibinitanska Buddistiska chakrasystemen. Även Myss chakrasystem. Det indiskt inspirerade chakrasystemet. Vi breddar oss med annat mat nyttigt såsom förståelse för olika symboler, såsom vad Lotusblomman betyder inom hinuismen, Bhoditrädet för Buddismen. Olika landsymboler såsom Månskäran för Islam, Korset för kristendomen. Sjuarmade ljusstaken för judendomen . Ja  med kursen kommer du ha en total inblick i de olika chakra systemen och du kommer att få många övningar för att använda chakrana. för ditt välmående och din andlighet, Du kommer att förstå att med chakrana kommer du att må betydligt bättre och nå en höjd som är otroligt vacker och behaglig.


Förkunskaper

Inga


Upplägg

Historia, Info, Övningsbekräftelse för varje chakra.


Bra att veta

Det som sägs och händer i gruppen stannar i gruppen


Ledare

Håkan Forsberg, medlem i the International Association of Therapists, har praktiserat chakra i många år.


När och hur

Distans videosamtal

Kurs 5

Hitta din övernaturliga kraft.

 

Placeboeffekten – vår respons på övertygelsen att vi intagit något som kommer att göra oss friska – har studerats länge inom medicinen som ett mystiskt fenomen. I den här kursen hjälper vi oss ut den begränsningen det innebär att se detta som en avvikelse. Vi ska ge oss ostridiga skäl att anamma en ny övertygelse: att placeboeffekten verkligen är något vi själva kan åstadkomma, och att vi på detta sätt kan ge oss själva möjlighet till läkning. Helande och ett långt liv. Här krossas myten att vår hälsa ligger utanför vår egen kontroll. Medvetandet och vår inställning och övertygelse spelar en stor roll för om vi lyckas eller misslyckas med allt vi gör, från relationer och karriär till vårt övergripande välmående. Tänk dig frisk erbjuder lättförståeliga förklaringar till hur vår främsta resurser fungerar och ger praktiska verktyg som hjälper oss att optimera våra tankar. Kursen har ett sätt att förmedla komplicerade tankegångar som gör att alla kan förstå och ha nytta av dem.

Vid 35 års ålder har vi lärt kroppen vårat mönster. Hur vi uppför oss, hur vi reagerar med känslor, våra vanor, vår uppfattning om allt. Det fungerar likt ett datorprogram som ständigt surrar. Det som var igår blir plötsligt morgondagens agenda. För vi har svårt att tänka annorlunda. Att bryta vanor som att vakna, ta en dusch, sätta på kaffe, läsa samma tidning, raka sig, åka till jobbet, träffa samma människor. Ja, göra allt som vi brukar göra är svårt att bryta. Det blir som om vi är programmerade att göra samma saker , men så är det egentligen om vi inte vill. Man behöver inte frivilligt ge upp sitt liv till ett program som man egentligen inte vill vara med i. Det gäller att komma bortom det analytiska sinnet eftersom det som skiljer det medvetna sinnet från det undermedvetna är det analytiska sinnet och det är där meditationen kommer in eftersom man kan lära människor genom övning att ändra hjärnvågorna , sakta ner dem och när de gör det ordentligt kommer de åt det operativa systemet  i hjärnan där de kan börja göra några riktigt viktiga ändringarNär och hur

Distans video

Kurs 6

MEDIAL LÄKNING – LÄKNINGENS OKÄNDA KRAFTER


Fler än någonsin lider av kronisk sjukdom. Bara i USA är över 250 miljoner människor sjuka eller lider av mystiska symptom. Dessa personer lever begränsade liv utan några riktiga förklaringar - eller förklaringar som skaver och till och med får dem att må ännu sämre. Du är kanske en av dem. I så fall kan du intyga att den medicinska forskningen ännu inte lyckats komma fram till vad som ligger bakom epidemin av mystiska sjukdomar och lidande. Vill bara klargöra att jag hyser all respekt för god medicinsk vetenskap; det finns otroligt engagerade och kunniga läkare, kirurger, sjuksköterskor, labbtekniker, forskare, kemister och övrig personal som gör ett viktigt arbete inom både konventionell och alternativ sjukvård. Jag har haft förmånen att arbeta med några av dem. Tack gode Gud för dessa medkännande healare. Att lära sig att förstå världen genom noggranna, systematiska undersökningar är ett av de viktigaste åtaganden man kan tänka sig. De flesta läkare har en inre vision och intuition som säger att sjukvården inte ger dem rätt förutsättningar för att kunna ställa korrekta diagnoser, och på så sätt ge bästa möjliga behandling till patienter med kroniska sjukdomar. Hur många gånger har vi inte hört: "det finns inget känt botemedel för [fyll i själv vilken sjukdom]" ? Till och med på de bästa, högst ansedda läkarutbildningarna, utexamineras läkare som haft toppbetyg under studierna, som själva inte hymlar med att de är helt oförberedda för att arbeta med patienter med kronisk sjukdom. Inom forskningen kring kroniska sjukdomar är det ytterst ovanligt att man får ett entydigt svar som är korrekt.


När och hur

Distans video


Kurs 7

ÄNGLAR - VILKA ÄR DOM OCH VAD GÖR DOM OCH VARFÖR


De flesta av oss berörs av änglaenergier utan att inse det, eftersom änglarna oftast avvaktar tills vi är redo att välkomna dom in i våra liv.  Våra hårt arbetande skyddsänglar finns alltid med oss, röjer hinder på vår väg, förser försiktigt tillbaka oss på rätt spår när vi tappat kursen och pusslar ihop bitarna av våra krossade egoneller brustna hjärtan. Det finns även andra hjälpänglar som står redo att komma in i våra liv vid speciellla tillfällen då vi behöver deras visdom. Men eftersom vår moderna värld ofta är bullrig och hektisk, även för de som bor ute på landsbygden , är det risk att vi missar tecknen på änglanärvaro.  Änglar är försynta och tränger sig inte på (förutom i nödsituationer) förrän vi lägger märke till någon av de signaler vi skickat ut. Våra förfäder saknade bilar och höghastighetståg och färdades långa sträckor gående, eller till häst och vagn, de brukade kurra ihop sig runt brasan under långa vinterkvällar men de vart ofta varse om små tecken från änglarna. pyttesmå vita fjädrar,  en fjäril som trots att det är fel säsong flyger in genom dörren och slår sig ner nära dig. Osv osv   Vi kommer att gå igenom alla tecken från änglar i denna kurs, samt vilka dom är. Kursen innehåller allt du behöver veta, och mer därtill, Du kommer att ha en gedigen kunskap, och kommer att förstå änglars samspel med dig, Det är en underbar erfarenhet att känna och veta att änglar är med dig


NÄR OCH HUR

Distans video

KURS 8

ÄRKEÄNGLARNA - VILKA DOM ÄR - DERAS UPPGIFT HÄR PÅ JORDEN- MÅNGA ÖVNINGAR FÖR ATT NÅ DOM

Innan vi inkarnerar får vår själ delta i ett speciellt rådslag på de inre planen. Vår skyddsängel, som har varit med oss under hela vår själsresa och under alla våra besök härpå jorden, är alltid närvarande. Det är också vår ärkeängel, som ända tills vi når upp till den femte dimensionen får återkoppling vart sjunde år om hur det går för oss på vår resa. Därefter övervakas vi ständigt av vår ärkeängel. (De flesta av oss hålls också under uppsikt av någon av ärkeänglarna  Metatron, Mikael, Gabriel, Rafael, eller Uriel. utom issa av oss som någon annan av ärkeänglarna arbetar med.  Vissa barn föds nu med en mycket högre frekvens åtföljs de av anddra ärkeänglar och ibland till och med av Serafinam en av seraferna i den tolfte dimensionen.)

Våra andliga vägledare och ibland även andra guider och mästare deltar också i detta  viktiga möte. Oftast närvarar även andra änglar, liksom medlemmar i den familj och släkt vi skall ingå i, bland dem våra framtida barn.  Vi har ofta sett änglar i form av så kallade ljusorber. Dessa änglar tar med själar  till jorden för att de ska kunna få ta sig en titt  på möjliga framtida familjer innan de fattar sitt beslut under det rådslag som föregår inkarnationen.  Under denna föreberedande konsultation diskuterar vi med alla dessa varelser, vad vi vill uppleva under den här livstiden  och vad vi vill bidra med till alla andra

Denna kurs är ganska avancerad så det är bra om ni har lite förkunskaper,

Följ med på en spännande resa, på denna kurs som är ca 4 veckor. Är det moder Gaia som erbjuder oss en inkarnation igen eller...... följ med så skall vi berätta. vi börjar alltid med en gratis kurs innan så ni vet. 


kurs 9 

HUR ARKEOLOGERNA BEVISADE BIBELNS HISTORIA

MEN BIBELNS MYT OM NOAKS ARK HANDLAR OM GENEALOGI, HUR NOA EFTER SYNDAFLODEN BLEV STAMFADER FÖR FRAMTIDENS MÄNNISKOSLÄKTE. DET ÄR LÄTT ATT GLÖMMA BORT DENNA VÄSENTLIGA SKILLNAD NÄR MAN SER DEN UPPENBARA LIKHETEN MELLAN UTNAPISHTIMS SKEPP OCH NOAKS ARK.
•GEORGE SMITHS SENSATIONELLA UPPTÄCKT AV GILGAMESH-EPOSET VÄCKTE UNDRAN OCH ORO I HANS SAMTID, UNDRAN HOS FORNFORKSARNA OCH ORO HOS DE BOKSTAVSTROENDE LÄSARNA AV BIBELN. ELLER KUNDE DET VARA TVÄRTOM, ATT SAGAN OM UTNAPISHTIM VAR ÄLDRE ÄN MYTEN OM NOAKS ARK – I SÅ FALL MÅSTE MAN REDUCERA FÖRSTE MOSEBOKENS TROVÄRDIGHET SOM HISTORISK KÄLLA.
DET KUNDE FINNAS EN TREDJE MÖJLIGHET, NÄMLIGEN ATT BÅDE BIBELNS BERÄTTELSE OCH DEN ASSYRISKA KILSKRIFTSTEXTEN GICK TILLBAKA PÅ EN GEMENSAM OCH ÄLDRE ORGINALVERSION